Benieuwd naar onze oplossingen?

Kassa kopen

Wil je een kassa kopen en ben je in de regio Nijmegen, Arnhem of Venlo gevestigd? Dan kunnen we je volledig van dienst zijn. We leveren namelijk alle soorten kassa’s: van een eenvoudige kassa tot een uitgebreid kassasysteem.

Uniek aan ons is onze programmeer- en installatieservice. We zorgen ervoor dat je direct met de kassa aan de slag kunt na oplevering. Als totaalleverancier ontzorgen we je en bieden een complete oplossing. Zie onze referenties om een indruk te krijgen welke ondernemers we al geholpen hebben.

De gewenste kassa of kassasysteem wordt dus compleet geprogrammeerd inclusief Nederlandse tekens op de toetsen. Zie voor meer info de pagina programmeringsservice. En je kunt ook kiezen voor een installatie met instructie op locatie.

Wi je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen als middenstander, kantinebeheerder of horeca ondernemer? Neem vrijblijvend contact op. We kunnen je het vertellen.

We zijn elke werkdag van 9 tot 17 uur bereikbaar op 0485 341200. Of vul het contactformulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

 Ook kassa benodigdheden

Ook kun je bij ons als totaalleverancier terecht voor kassarollen en andere aanverwante benodigdheden.