De restaurantsector van vandaag is zeer divers: van zelfbedieningszaken tot vijfsterrenrestaurants, van cateraars op grote evenementen tot keukens van bedrijven en instellingen. Alle partijen hebben een gemeenschappelijke uitdaging: de veeleisende en kieskeurige moderne consument tijdig voorzien van vers en aantrekkelijk voedsel en drank tegen een betaalbare prijs. Er woedt een hevige concurrentiestrijd, de marges zijn klein en de verwachtingen qua klantenservice veranderen voortdurend met de opkomst van online diensten voor bestelling en (thuis)bezorging. 

De beste oplossing

SATO biedt diverse printoplossingen om de dienstverlening en klanttevredenheid in restaurant-, catering- en horecabedrijven te verbeteren. Onze op maat gemaakte diensten en oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van al onze klanten en voldoen te allen tijde aan de huidige voedselveiligheidsvoorschriften.

Ontdek de revolutionaire Sato FX 3 HACCP-oplossing, ontworpen om uw voedselveiligheidsprocessen te stroomlijnen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Onze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat u moeiteloos kritische controlepunten kunt bewaken en beheren, waardoor het hoogste niveau van voedselveiligheid en naleving wordt gegarandeerd. Met de Sato FX 3 HACCP-oplossing kunt u vol vertrouwen uw toewijding aan voedselveiligheid onder de aandacht brengen, waardoor zowel uw klanten als de regelgevende instanties gerustgesteld worden. Ervaar vandaag nog de kracht van innovatie en betrouwbaarheid met UnieService en Sato FX 3 HACCP-oplossing.