Benieuwd naar onze oplossingen?

oplossingen voor prijsetiketten

Prijsetiketten op rol, prijzen, afprijzen, coderen, etikettering met datum; met ruim 45 jaar ervaring  voorzien wij u van het gewenste prijsetiket. Voor elke gangbare prijstang of codeertang leveren we het juiste prijsetiket

De beste oplossing

Al  weer bijna 50 jaar leveren wij voor elke toepassing het juiste prijsetiket op rol. Blanco prijsetiketten, bedrukte prijsetiketten, fluor prijsetiketten of gekleurde prijsetiketten in elke PMS kleur. Met keuze uit diverse belijmingen, afneembaar, permanent, permanent + en diepvries.

Kleine en grote oplages, custom made,  voor de meest uiteenlopende branches.

pRIJzen

Prijsetiketten voor alle gangbare merken en modellen prijs- en codeertangen. Gangbare formaten zijn 21×12 mm, 26 x12 mm, 26×16 mm. Voor codering of productidenficatie worden de formaten 26×16, 32×19 mm, 37×19 mm, 29×28 mm en 37 x 28 mm  veel gebruikt.

De meeste prijsetiketten zijn uit voorraad leverbaar met een afneembare, permanente of diepvries belijming. Ook in 4 opvallende fluor kleuren, groen, geel, oranje en rood. Op aanvraag in elke gewenste PMS kleur leverbaar.

Prijsetiketten kunnen  voorbedrukt worden met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

 

afprijzen

U gaat uw verkopen stimuleren of overtollige voorraden opruimen? Wij leveren prijsetiketten in opvallende fluorkleuren.  Snel en efficïent aan te brengen. Een ruim assortiment uit voorraad leverbaar, ook de prijsetiketten met anti-diefstalcurve!

 

voedselveiligheid en HACCP

Ten minste houdbaar tot prijsetiketten leveren we uit voorraad in 4 formaten, 21×12 mm en 26×12 mm golfrand voor éénregelige prijstangen , 26×16 mm golfrand en 26×16 mm rechthoek voor 2 regelige prijstangen.

Ook Best Before en  Productiondate van het formaat 26×16 mm goflrand zijn uit voorraad leverbaar.

De standaard belijming is permanent en een diepvries belijming is ook beschikbaar. Beide zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij lage temperaturen en vriescondities. Permanent tot minus 40 en diepvries tot minus 70 graden celcius. Ze hebben een goede kleefkracht en hechting aan a grote verscheidenheid aan verpakkingsmaterialen, zoals papier, karton en films.

Er is ook een speciale prijstang beschikbaar, de Sato Judo food, met uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor het drukken van voedselveiligheidsetiketten die voldoen aan de geldende regelgeving.

 

 

Anti-diefstal, tegen verwisselen van prijsetiketten

Het anti-diefstal prijsetiket breekt in 3 delen zodra er een poging tot verwijdering ondernomen wordt. Dit prijsetiket voorkomt het makkelijk verwijderen en verwisselen van prijsetiketten.

Anti-diefstal prijsetiketten van de formaten 26×12 mm en 26×16 mm leveren we uit voorraad met een permanente belijming, dus moeilijk verwijderbaar.. U heeft keuze uit 5 kleuren, wit, fluor groen, fluor geel, fluor oranje en fluor rood. Deze prijsetiketten kunnen nar wens ook bedrukt worden.

Waterbestendige prijsetiketten

Deze prijsetiketten zijn voorzien van een speciale gladde toplaag en geschikt voor het gebruik in een vochtige of natte omgeving. De kwaliteit is dusdanig dat het etiket langer meegaat en de afdruk langer zichtbaar blijft. Voorzien van een goed hechtende permanente belijming.

Uit voorraad leverbaar zijn de formaten 26×12 mm en 26×16 mm in de golfrand uitvoering.

Deze waterbestendige prijsetiketten kunnen naar wens voorzien worden van een bedrukking.

water oplosbare prijsetiketten

Deze speciale prijsetiketten lossen volledig op in stromend water, het volledige papieren etiket en de belijming. Er blijft niet achter in bijvoorbeeld een vaatwasser. Ze kunnen worden verwerkt door een codeertangen. De layout van deze codeertang is speciaal ontwikkeld waardoor deze voldoet aan de HACCP richtlijnen.