Benieuwd naar onze oplossingen?

prijsetiketten

Al bijna 50 jaar uw leverancier van prijsetiketten op rol!

Prijsetiketten op rol, prijzen, afprijzen, coderen, etikettering met datum; met ruim 45 jaar ervaring  voorzien wij u van het gewenste prijsetiket. Voor elke gangbare prijstang of codeertang leveren we het juiste prijsetiket

De beste oplossing

Al  weer bijna 50 jaar leveren wij voor elke toepassing het juiste prijsetiket op rol. Blanco prijsetiketten, bedrukte prijsetiketten, fluor prijsetiketten of gekleurde prijsetiketten in elke PMS kleur. Met keuze uit diverse belijmingen, afneembaar, permanent, permanent + en diepvries.

Kleine en grote oplages voor de meest uiteenlopende branches en custom made.

– prijsetiketten voor winkels – prijsetiketten voor winkels voorzien van een anti-diefstal curve – prijsetiketten voor afgeprijsde artikelen

– prijsetiketten voor een THT datum – prijsetiketten voor een productiedatum en/of tijd

– prijsetiketten voor productcodes – prijsetiketten voor kwaliteitscontrole

 Wist u dat we ook waterbestendige prijsetiketten leveren, enkele formaten zelfs uit voorraad.

pRIJSETIKETTEN

Prijsetiketten voor alle gangbare merken en modellen prijs- en codeertangen. Zeer gangbare formaten zijn 21×12 mm, 26 x12 mm, 26×16 mm. Voor coderingen zijn de formaten 26×16, 29×28 mm en 37 x 28 mm zeer geschikt. Deze formaten zijn uit voorraad leverbaar met een afneembare, permanente of diepvries belijming. In 4 opvallende fluor kleuren, groen, geel, oranje en rood. En verder op aanvraag in elke gewenste PMS kleur

Naar wens kunnen deze  prijsetiketten voorzien woren van een bedrukking. 

 

 

afprijzen

Wilt u uw verkopen stimuleren of overtollige voorraden opruimen? Kijk eens naar de  prijsetiketten in opvallende fluorkleuren. Voorzien van een permanente belijming hechten ze op vrijwel iedere ondergrond. Snel en efficïent aan te brengen. Diverse formaten uit voorraad leverbaar, ook de prijsetiketten met anti-diefstalcurve! 

 

THT prijsetiketten

Ten minste houdbaar tot prijsetiketten leveren we uit voorraad in 4 formaten, 21×12 mm en 26×12 mm golfrand voor éénregelige prijstangen , 26×16 mm golfrand en 26×16 mm rechthoek voor 2 regelige prijstangen.

De standaard belijming is permanent en een diepvries belijming is ook beschikbaar. Beide zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij lage temperaturen en vriescondities. Permanent tot minus 40 en diepvries tot minus 70 graden celcius. Ze hebben een goede kleefkracht en hechting aan a grote verscheidenheid aan verpakkingsmaterialen, zoals papier, karton en films.

 

 

Anti-diefstal prijsetiketten

Het anti-diefstal prijsetiket breekt in 3 delen zodra er een poging tot verwijdering ondernomen wordt. Dit prijsetiket voorkomt het makkelijk verwijderen en verwisselen van prijsetiketten. Omzetderving wordt daarmee gereduceert.

We leveren de formaten 26×12 mm en 26×16 mm uit voorraad in een anti-diefstal uitvoering, permanent, dus met een goede hechting op bijna alle ondergronden. U heeft keuze uit 5 kleuren, wit, fluor groen, fluor geel, fluor oranje en fluor rood. Deze prijsetiketten kunnen ook bedrukt worden.

Waterbestendige prijsetiketten

Deze prijsetiketten zijn voorzien van een speciale gladde toplaag en geschikt voor het gebruik in een vochtige of natte omgeving. De kwaliteit is dusdanig dat het etiket langer meegaat en de afdruk langer zichtbaar blijft. Voorzien van een goed hechtende permanente belijming.

Uit voorraad leverbaar zijn de formaten 26×12 mm en 26×16 mm in de golfrand uitvoering.

Deze waterbestendige prijsetiketten kunnen naar wens voorzien worden van een bedrukking.

wateroplosbare prijsetiketten

Deze speciale prijsetiketten lossen volledig op in stromend water, het volledige papieren etiket en de belijming. Er blijft niet achter in bijvoorbeeld een vaatwasser. Ze kunnen worden verwerkt door een codeertangen. De layout van deze codeertang is speciaal ontwikkeld waardoor deze voldoet aan de HACCP richtlijnen.