Benieuwd naar onze oplossingen?

Etiketten op rol

zelfklevende etiketten op rol, thermo etiketten, weegschaal etiketten, kortingstickers, schapkaarten, prijsetiketten

Etiketten op rol, of u nu wilt scannen, afprijzen, afwegen of coderen, met ruim 45 jaar ervaring  voorzien wij u van met gewenste etiket. Blanco etiketten, bedrukte etiketten, fluor etiketten en full colour etiketten.

De beste oplossing

Al meer dan 45 jaar leveren voorzien wij onze klanten van etiketten op rol. Kleine- en grote oplages, blanco, bedrukt en full colour. Te gebruiken in labelprinters, weegschalen, dispensers en prijstangen. Leverbaar in diverse materialen, elke PMS kleur en keuze uit gommeringen. Voor de meest uiteenlopende toepassingen leveren wij een etiket op rol en zoeken we naar de beste oplossing.

Thermo etiketten

We leveren 2 kwaliteiten thermo etiketten op rol, thermo eco en thermo top.

  1. Thermo eco: Een standaard kwaliteit thermisch papier die voor gemiddeld gebruik zeer geschikt is. De etiketten zijn voordeliger , de afdrukkwaliteit is goed, maar de etiketten hebben een kortere levensduur.
  1. Thermo top: Een hogere kwaliteit thermisch papier met een thermische coating. De afdruk wordt scherper en is bestand tegen vocht en vet. De etiketten zullen minder snel verkleuren. Toepassingen zijn onder andere bij gekoelde, vochtige omstandigheden of waar de afruk langer houdbaar moet zijn.

Enkele formaten thermo etiketten leveren we uit voorraad in de kleur wit.

Maar de mogelijkheden zijn legio, denk aan bedrukking, het aantal etiketten per rol, de afstand tussen de etiketten, de diameter van de rol, de kern, een blackmark op het rugblad. Afhankelijk van de toepassing stellen wij samen met u de juiste rol etiketten samen.

Weegschaal etiketten

Weegschaaletiketten op rol voor alle gangbare modellen merken en modellen weegschalen. Leverbaar in de kwaliteit thermo eco en de kwaliteit thermo top. Blanco en bedrukt. Voor diverse toepassingen leveren wij de juiste belijming.

De formaten 58×43, 58×53, 58×60, 58×74 en 60×49 leveren we in de kwaliteit thermo eco met een goed hechtende belijming uit voorraad.

Eindloze weegschaal etiketten op rol ,  zonder ruimte tussen de etiketten geven u  flexibiliteit betreffende het etiketformaat. Thermo eco, 60 mm breed, uit voorraad leverbaar met een lengte van 40 mm per rol.

Schapkaarten

U kunt uw klanten uitstekend helpen met informatie over uw producten met behulp van onze schapkaarten op rol. Makkelijk te voorzien van de juiste informatie door middel van een labelprinter.

We leveren diverse formaten schapkaarten uit voorraad, blanco, bedrukt, of in een opvallende kleur. De rollen zijn voorzien van een thermo eco kwaliteit.

De rollen zijn makkelijk afscheurbaar door middel van een perforatie,  en voorzien van een inkeping en/of blackmark voor het verwerken in uw labelprinter.

Uiteraard helpen we u ook graag bij het samenstellen van eigen schapkaart, denk aan een ander formaat, kleur, bedrukking en aantal per rol

 

Schapkaarten 70x38 mm