Casio SE-S400

U ziet hier onder diverse compacte kassaystemen. Enkele daarvan zijn te koppelen met de pinapparatuur van CCV. Als u op de afbeelding klikt ziet u de specificatie van het betreffende kassasysteem en de vanaf prijs ter indicatie.

U maakt zelf de keuze op welke wijze u het kassasysteem aangeleverd wenst te krijgen. U kunt er voor kiezen het kassaysteem te laten verzenden of bij u op locatie af te laten leveren. U kunt het kassasysteem zelf programmeren of ons dit laten doen. De meeste kassaystemen leveren wij geprogrammeerd af kompleet met een nederlandstalig toetsenbord. Na de uitleg kunt u direct aan de slag!

Met een goed programmeeerd kassasysteem bespaart u geld; u beschikt over de juiste btw bedragen, laag, hoog en nul tarief, uw dag- en periode rapportages zijn up to date. Kortom uw boekhouder zal hier erg blij van worden. Met een goed geprogrammeerd kassasysteem heeft u ook controle over uw geldstromen binnen uw bedrijf. Enkele modellen kunnen electronisch een kopie van elke kassabon bewaren.

Kunnen wij u helpen bij het kiezen van het gewenste kassasysteem? klik hier voor het contactformulier

 

Waarom investeren in een pinkoppeling?

Met een kassasysteem dat gekoppeld is aan een pinapparaat maakt u geen  fouten tijdens het overnemen van het te betalen bedrag. Het kassasysteem stuurt het te betalen bedrag door naar de pinautomaat. Het totaalbedrag van het rapport van het kassaysteem is gelijk aan het totaalbedrag van het rapport van de pinautomaat.

Klik op de afbeeldingen voor de vanaf prijs en meer infomatie.

Sam4S ER-180, compact en compleete kassasysteem, grote geldlade, geen pinkoppeling.

 

 

Casio SE-S400 kassasysteem, LCD display, grote geldlade, geen pinkoppeling.

Kunnen wij u helpen bij het kiezen van het gewenste kassasysteem? klik hier voor het contactformulier