• specialist in prijstangen en prijsetiketten
  • bijna 50 jaar ervaring
  • direct advies? bel 0485 34 1200
  • elke werkdag van 8.00 tot 17.00
Home » Kassasystemen » VJA retail kassa software

Bent u op zoek naar kassasoftware voor uw winkel? Met de daarbij behorende software?

Daarvoor werken we samen met Varenkamp en Jansen Automatisering uit Goes (VJA), een bedrijf  met ruim 25 jaar ervaring in winkelautomatisering. De specialisten van VJA werken continu aan de ontwikkeling van hun software. Samen met VJA bieden we u een passende oplossing aan. 

VJA POS is een op touch gebaseerd kassaprogramma waarin de standaard afreken functionaliteit van een traditionele kassa kan worden gecombineerd met uw overige balie functies.

 

De VJA POS kassa software is ontworpen voor de detailhandel. Met de basis module  heeft u al een compleet kassaprogramma ter beschikking.  Daarnaast is VJA POS uit te breiden met tal van losse modules, bijvoorbeeld voorraadbeheer. De opzet van VJA POS is flexibel en kan makkelijk aan uw bedrijf worden aangepast.

 

Integratie met backoffice
VJA POS werkt realtime in combinatie met VJA Kassa backoffice software. Dit betekent dat u binnen VJA Kassa direct de actuele voorraad en omzetten kunt raadplegen. 

En met de nieuwe cloudoplossing kunt u dat overal waar u toegang tot het internet heeft.

 

Hardware
VJA POS is gemaakt voor touchscreen schermen. U kunt bijvoorbeeld uw scherm indelen als een normale kassa maar ook als niet scanning kassa met alle artikelen in verschillende detail schermen. 

Door de ruime selectie aan randapparatuur kan het het touchcreen kassasysteem geheel op maat samengesteld worden. Denk aan een ingebouwde klantkaartlezer of een klantendisplay of een tweede klantenscherm waarop de klant de aanbiedingen tijdens het wachten kan lezen.

Verder is er ruime keuze uit kassabonprinters, geldlades en te koppelen pinapparatuur. 

 

Service

We richten uw kassasysteem dusdanig in dat we snel op afstand ondersteuning uit kunnen voeren.

Enkele schermen: