• specialist in etiketten op rol
  • bijna 50 jaar ervaring in prijs-codeertangen
  • pin- kassarollen en supplies
  • direct contact 0485 34 1200, elke werkdag van 9.00 tot 17.00
  • nu ook voor Niessing kassasystemen

Belijmingen

Prijsetiketten worden voor verschillende toepassingen gebruikt worden.

Elke toepassing vraagt een specifieke belijming, bijvoorbeeld voor kado artikelen adviseren wij een afneembare belijming en producten die ingevroren worden hebben een diepvriesbelijming nodig.

Afneembaar

Licht hechtend, makkelijk te verwijderen, laat geen lijmresten na. Maar afneembaar wil niet overal goed op hechten, bijvoorbeeld op ijzerwaren die enigzins vettig zijn.

Permanent

De standaard belijming, goed hechtend, moeilijk verwijderbaar, laat lijmresten na. Tijdens het verwijderen dient u op te letten dat de ondergrond niet beschadigd wordt.

Permanent 4+

Extra sterk hechtend, hecht op nagenoeg elke ondergrond. Niet gebruiken als het etiket nog verwijderd moet gaan worden.

Diepvries

Goed hechtend onder koude omstandigheden, aan te brengen op producten die al bevroren zijn (max. minus 20 graden). De diepvries belijming blijft hechten tot maximaal minus 70 graden. De diepvries belijming is enigzins afneembaar.

Formaten

Kleuren

Prijsetiketten zijn elke pantone kleur leverbaar. Hier zit een minimum afname aan vast. Wij leveren een aantal kleuren uit voorraad, deze staan vermeld op onze website. De beschikbare kleur is afhankelijk van het formaat etiketten.

Fluor kleuren

Wij leveren een aantal fluor kleuren uit voorraad, deze staan vermeld op onze website. De beschikbare kleur is afhankelijk van het formaat etiketten.

Het bedrukken van prijsetiketten

Prijsetiketten kunnen uitstekend bedrukt worden. In één of meerdere kleuren, met een tekst of met een herkenbaar bedrijfslogo. Het formaat van het prijsetiket is bepalend voor de hoeveelheid tekst of de grootte van de tekst / bedrijfslogo. Prijsetiketten lenen zicht ook heel goed om geheel te bedrukken, dit is een voordelige en efficiënte oplossing in combinatie met een dispenser prijstang.

Watervaste prijsetiketten

Gebruikt u de normale kwaliteit prijsetiketten buiten of onder vochtige omstandigheden? Dan kent u de gevolgen, de korte levensduur van het prijsetiket en een afdruk die snel verdwijnt. Maar wij leveren een oplossing voor dit probleem: Watervaste prijsetiketten.

Het voordeel van deze prijsetiketten is dat de toplaag van het papier helemaal glad is waardoor vocht weinig kans krijgt in het papier te dringen. Ook kunt u daarbij de UV- en vochtbestendige inktrollen gebruiken waardoor de afdruk veel langer zichtbaar blijft. De combinatie van outdoor prijsetiketten en UV- waterbestendige inktrollen is een goede oplossing; bij vochtige omstandigheden blijft uw prijsetiket veel langer leesbaar.

Anti-diefstal prijsetiketten

Wanneer u merkt dat sommige van uw klanten stiekem prijsetiketten verwisselen dan is dat geen prettige ervaring. U verliest daarmee omzet en marge. Anti-diefstal etiketten bieden daarbij een uitkomst. Door de dubbele verticale stanzing door het gehele prijsetiket breekt het prijsetiket in 3 stukken bij een poging tot verwijderen van het prijsetiket. In combinatie met een sterke gommering zal het prijsetiket dusdanig beschadigen of kapot gaan, dat het direct opvalt wanneer het toch nog op een ander product aangebracht wordt. Deze anti diefstal etiketten zijn in diverse formaten leverbaar.

Prijsetiketten gebruiken in een dispenser

Prijsetiketten kunnen ook volledig bedrukt worden met informatie zonder dat er een prijs, datum of code bij afgedrukt wordt. De prijsetiketten worden vervolgens in een "dispenser prijstang" geplaatst en daarmee kunnen de bedrukte prijsetiketten zeer snel aangebracht worden. Afhankelijk van het formaat prijsetiket kunnen er veel etiketten op één compacte rol, maximaal 1500.

prijsetiketten Unieservice bv